A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ВШАНУВАЛИ ТИХ, ХТО ЗАВЖДИ ПОРУЧ У БІДІ

Дата: 17.09.2021 13:11
Кількість переглядів: 428

 

Щорічно, згідно з Указом Президента України 17 вересня відзначається День рятівника. Отож сьогодні громадяни нашої країни вшановують тих, хто ризикує своїм життям заради життів інших людей. Рятувальник - це людина, яка захищає населення від вогню або проводить аварійно-рятувальні операції. Вона діє не тільки при локальних епізодах, але і під час техногенних або природних катастроф.

Фото без опису

Більше 20 працівників відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Могилів-Подільського районного управління ДСНС України у Вінницькій області взяли участь в урочистих заходах у будинку дитячої та юнацької творчості з нагоди професійного свята.

- Це свято людей, яких можна назвати людьми честі і мужності, свято, яке з року в рік все більше набуває рис всенародного. Воно об’єднує людей мужніх професій - пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань та служб, - після виконання Державного Гімну України розпочала урочистості ведуча Юлія Казновська. – Ви присвятили своє життя боротьбі з лихом і сьогодні допомагаєте нам в розв’язанні щоденних проблем, допомагаєте долати природні лиха і надзвичайні ситуації. Велика дяка і шана вам за це.

Щиро і сердечно привітав надзвичайників від імені Ямпільського міського голови Сергія Гаджука, виконавчого комітету і себе особисто секретар Ямпільської міської ради Вадим Семенюк.

- Шлях вибраний вами складний та відповідальний. Від вашого професіоналізму та рішучості залежить доля та життя наших громадян. Ми віримо в те, що наш спокій та наша безпека в надійних руках. Вдячні вам за ваш професіоналізм та готовність до самопожертви заради людей! Ви знаходитися на передовій громадської безпеки, на передовій того, щоб жителі міста чи сіл відчували себе в безпеці від пожеж, надзвичайних ситуацій і будь-яких інших негараздів, які може принести життя у їхні домівки. Я бажаю, щоб у вас завжди було здоров’я, витримка і наснага до праці, - побажав виступаючий.

Зазначимо, що згідно затвердженої депутатами Ямпільської міськради програми щодо поліпшення пожежної та техногенної безпеки із місцевого бюджету були виділені кошти на ремонт, а саме підняття даху частини, аби зайшла більш нова техніка. Відчувають працівники ДСНС постійну турботу влади і в багатьох інших питаннях забезпечення і створення належних умов роботи.

За плідну працю, високий професіоналізм, мужність, вірність обов’язку та з нагоди професійного свята – Дня рятувальника Вадим Семенюк вручив Подяки ряду працівників відділу.

Щиро вітав колег із професійним святом і начальник відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Могилів-Подільського районного управління підполковник служби цивільного захисту Олександр Соловей та вручив Грамоти начальника Могилів-Подільського районного управління майора служби Олега Дабіжі кращим працівникам очолюваного ним відділу за сумлінне і високопрофесійне виконання службових обов’язків, сміливі та рішучі дії під час ліквідації надзвичайних ситуацій, досягнення високих результатів у трудовій діяльності зразкове виконання службових обов’язків і високий професіоналізм та з нагоди Дня рятівника.

- Бажаю сил, впевненості, сміливості, рішучості і завзятості. Бажаю відважно і гордо рятувати життя людей. Бажаю тверезо оцінювати кожну ситуацію і вперто боротися до переможного кінця! Бажаю безпечної та успішної діяльності без помилок і важких випадків. Бажаю довгого і благополучного життя без тривог і невдач. Всіх благ і здоров'я. Я пишаюсь тим, що очолюю підрозділ, де працюють такі професійні, самовіддані, відповідальні працівники. Ще раз зі святом і усіх вам благ!

Свої музичні вітання з нагоди Дня рятівника витуватцям урочистостей дарували солісти Григорій Васільєв, Олександр Бернадзіковський, Юлія Казновська, Дар’я Алісевич та Альона Мельничук, а виконанням танцювальної композиції порадував зразковий колектив «Сонечко» БДЮТ.

За матеріалами газети «Ямпільські вісті»

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь