A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ДЕНЬ СЕЛА У ВЕЛИКІЙ КІСНИЦІ

Дата: 14.09.2021 15:33
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

Гучно відсвяткувала 12 вересня своє свято Велика Кісниця – один з найбільших старостинських округів Ямпільщини. За ініціативи старости Миколи Ганзюка, депутата міської ради Андрія Федика, працівників бюджетних установ старостату,  місцевих активістів і просто небайдужих мешканців села захід було організовано та проведено в теплій, гостинній, доброзичливій та радісній атмосфері.

   На свято були запрошені почесні гості та земляки:  заступник голови Вінницької обласної Ради Володимир Кістіон, Президент Вінницького національного аграрного університету Григорій Калетнік, секретар Ямпільської міської ради Вадим Семенюк, керуючий справами виконавчого комітету Ямпільської міської ради Олеся Віт, директор АТ «Ямпільський приладобудівний завод» Валерій Кожухар, депутат міської ради Тетяна Кіфа, старости сусідніх старостинських округів: Іван Бажура (Довжоцький  с.о.), Ігор Поповський (Качківський с.о.), Анатолій Гаврилюк (Северинівський с.о.), Марія Домбровська  (Цекинівський с.о.), Аліса Барновега (Слободо-Підлісівський с.о.).  

   Гостей чекала цікава та насичена програма святкування. Володимир Кістіон вручив Почесні грамоти Вінницької обласної Ради та облдержадміністрації найкращим жителям села. На святковому концерті радували своїми виступами місцеві таланти: школярі В.Кісницького опорного закладу, вихованці дитячого садка, аматори з Довжоцького, Качківського, Цекинівського, Слободо-Підлісівського старостинських округів та м.Ямполя.    

   Вражали креативом та красою фотозона, інсталяції з овочів і фруктів у вигляді картин, вироби із природнів матеріалів, виставка квітів, картинна галерея з краєвидами В.Кісниці та її околиць. Кісничани та гості пригощались смачною юшкою, кавунами, квашеними помідорами, вертутами та іншими смаколиками.

   Незабутні враження залишили спортивні змагання з футболу та волейболу, а також шаховий турнір, де за призові місця одночасно за 12-ма столами змагався 31 учасник.  

   Однією з цікавинок свята стало відкриття пам’ятника давньому символу села – велосипеду, найпопулярнішому транспортному засобу у кісничан.

   До Дня села Велика Кісниця приурочили також презентацію вручення диплому переможця нещодавно встановленому у селі Пам’ятнику томату, який потрапив до Книги Рекордів України як найбільший та найважчий (8 тонн) пам’ятник помідору  (автор проекта та ініціатор створення пам’ятника - голова ГО Фонд розвитку сільських територій громад «З міста в село» А.Федик).

   Святковий захід видався урочистим та веселим, сповненим посмішками, дитячим сміхом, запальними піснями, гумором та позитивними емоціями.

   Нехай і надалі село процвітає, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються його мешканці!

Використані фото із мережі Facebook

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь