A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ГАСТРОСПАДЩИНА ЯМПІЛЬЩИНИ – НАМ Є ЧИМ ВРАЖАТИ

Дата: 10.09.2021 12:37
Кількість переглядів: 390

 

Ямпільська міська рада приймала участь у проєкті «Дослідження гастроспадщини України: традицій гостинності та культури приготування страв як основи для розвитку креативних індустрій регіонів» що реалізується Українським центром культурних досліджень за підтримки Українського культурного фонду з проєктом розвитку нашого вже досить відомого Фестивалю – «Вино і голубці».

Фото без опису

Початковий етап проєкту тривав з 30.07.2021 року і заключався в інтерактивному опитуванні серед охочих громад зі всієї України.

         Наступним етапом був відбір цікавих ідей, що проводило жюрі проєкту, після цього  із 15 по 20 серпня тривало онлайн-голосування на сайті (окрема подяка всім, хто голосував за нашу ідею).

Всього до участі у проєкті було подано 80 анкет, в результаті роботи журі до онлайн-голосування відібрано 30 анкет. За сумарною кількістю балів від журі та результатами глядацького голосування відібрано 10 громад, до яких увійшли і ми.

Ідея розвитку нашого місцевого Фестивалю «Вино і голубці» увійшла до ТОП-10, а це означає, що вона актуальна та перспективна.

Підсумковий рейтинг успішності серед громад-учасниць свідчить про велику кількість креативних ідей та задумок. Увійти в ТОП-10 – означає стати одним з кращих, одним з перших.

В результаті менторської допомоги від проєкту буде розроблено концепцію даного гастрономічного стартапу та передано нам в громаду для подальшого розвитку та впровадження. Тому, запрошуємо до тісної співпраці зацікавлених осіб для реалізації даного проєкту.

Ми щиро вдячні всім, хто сприяє розвитку Ямпільської громади та докладає зусиль для розкриття її потенціалу, особливостей та автентики.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь