A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Візит Володимира Кістіона до Ямпільщини

Дата: 05.08.2021 17:49
Кількість переглядів: 649

Фото без опису

   Сьогодні, 5 серпня 2021року з робочою поїздкою у Ямполі перебував перший заступник голови Вінницької обласної Ради Володимир Кістіон. Доля Ямпільщини, зміни, які відбуваються у нашій новоствореній громаді, йому небайдужі, адже він народився і виріс у с.Довжку, працював у Ямполі. Звідси проліг його подальший життєвий шлях, пов’язаний з керівними посадами, владними кабінетами найвищого рангу, але, як сам зізнається, йому завжди найближчою була і залишається маленька батьківщина. І сьогодні за кожної ліпшої нагоди наш земляк приїздить сюди, зустрічається з керівництвом Ямпільської міської ради, щоб скоординувати спільні зусилля на розбудову і розвиток громади, щоб життя її мешканців з кожним роком ставало кращим.

    Сьогодні робоча планова поїздка, яка співпала з неординарною подією, яка відбувається у моєму рідному місті, - зауважив Володимир Кістіон. - Другий день тут тривають роботи по відновленню асфальтного покриття в центрі Ямполя по вулиці Свободи. Я надзвичайно задоволений, тому що це, за великим рахунком, велика перспектива для міста і її мешканців, зручності і всі ті речі, які з цим пов’язані. Принаймні хотів би відзначити, що за останніх 50-60 років в таких обсягах робіт, таких підходів по відновленню дорожнього покриття на території Ямполя не проводилось. Це яскравий приклад, що команда, яка прийшла до влади у Ямпільській громаді, на своєму місці, розуміється на тих справах, які робить. Це ті речі, які були започатковані урядом Гройсмана, в якому я мав честь працювати, з відновлення дорожньої інфраструктури. Роботи по ремонту доріг це інструмент, який дає можливості створювати робочі місця не тільки в дорожній галузі, а й інших галузях народного господарства. Тому дуже приємно, що ці речі підтримані і продовжені в позитивному плані.

      Варто також згадати ще ремонт доріг за кошти державного бюджету як субвенція обласному бюджету на державні дороги місцевого значення. За них незабаром будуть ремонтуватись вул.Сонячна у м.Ямполі і вул.Гагаріна у с.Качківці. Саме ці проєкти стали переможцями обласного конкурсу.

     Були започатковані конкурсні процедури, згідно яких громади розробляли проєкти, надавали пропозиції, конкурсна комісія розглядала їх і визначала відповідно до визначених критеріїв переможців. Цьогоріч був змінений підхід до конкурсу, умови, які висувались для претендентів, раніше були нереальними і безперспективними для громад колишніх районів. Скажімо, у 2020 році на конкурс по дорогах було виділено 60 млн. грн., на які не знайшлось бажаючих, і вони не були освоєні повністю. Уже при формуванні обласного бюджету на 2021 рік змінили підходи до співфінансування, розміри якого змінили з 50х50% (кошти обласного бюджету і кошти місцевої громади) на 10-15% співфінансування з місцевих бюджетів, решту на себе бере область. Це правильний підхід. І його підтвердили результати. На цей рік було виділено біля 200 млн. грн. на державні дороги місцевого рівня. 200 проєктів були подані на конкурс на загальну суму 700 млн. грн. Зрозуміло, що одним роком їх всі реалізувати нереально. Тому було відібрано 34 проєкти на 170 млн. грн., в т.ч. 2 проєкти Ямпільської громади з 4, поданих на конкурс – це вул.Сонячна у м.Ямполі і вул.Гагаріна у с.Качківці. Зараз запущені тендерні процедури, до кінця місяця будуть визначені переможці і усі роботи будуть виконані. Загальна сума коштів на ремонт цих двох доріг.

    Також Володимир Кістіон зауважив, що його приємно вразив стадіон, на якому тривають роботи в рамках підготовки до святкування Дня Ямполя та пообіцяв сприяти у питанні облаштування на стадіоні нових доріжок та ями для стрибків.

    - Спільними зусиллями ми досягнемо багато. Якщо будемо йти в одному напрямку – обов’язково буде результат. Я з гордістю називаю себе ямпільчанином. Ми завжди були тверді, цілеспрямовані. Нам є над чим працювати і, об’єднавшись, досягнемо усі поставлені цілі, - сказав Володимир Кістіон.

    Посадовець зустрівся з Ямпільським міським головою Сергієм Гаджуком, поспілкувався з дорожниками.

 

(за матеріалами газети «Ямпільські вісті»)

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь