A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ПІДГОТОВКА ДО ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

Дата: 20.07.2021 11:55
Кількість переглядів: 418

 

У Ямпільській міській раді триває робота по підготовці до чергової 11 сесії міської ради, яка відповідно до розпорядження міського голови С. Гаджука  № 165 від 12.07.2021 року відбудеться 22.07. 2021 року.

Фото без опису

        20 липня за участю секретаря міської ради В. Семенюка, заступника міського голови   з питань діяльності виконавчих органів  ради Труби М.Г., начальників окремих відділів та управлінь міської ради відбулись  засідання постійних комісій міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування, законності, зв’язків  з органами влади, об’єднаннями громадян та засобами масової інформації під головуванням Петровської Л.М. та з питань соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету – голова комісії Шарко М.С.

Під час засідання депутати розглянули  проєкти рішень, що вносяться на розгляд 11 сесії. Начальник фінансового управління Ямпільської міської ради Козюк С.В. детально ознайомила присутніх із проєктом рішення «Про внесення змін до рішення 2  сесії міської ради 8 скликання від 24 грудня 2020   року № 63 «Про міський  бюджет на 2021 рік». Начальник відділу економічного розвитку та інвестицій  Ямпільської міської ради Соловей О.С. проінформувала депутатів із Планом заходів на 2021-2023 роки з реалізації Стратегії розвитку Ямпільської міської територіальної громади до 2030 року.

            Депутати одноголосно підтримали комплексну програму профілактики та протидії злочинності Могилів-Подільського райвідділу УСБУ у Вінницькій області в Ямпільській міській територіальній громаді Могилів – Подільського району Вінницької області  на 2021 - 2025 роки та погодили внесення змін до  Програми «Питна вода Ямпільщини на 2021 - 2025 роки» і Програми розвитку місцевого самоврядування на території Ямпільської міської територіальної громади на 2021-2025 роки

       По всіх питаннях порядку денного внесено відповідні рекомендації.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь