ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Наслідки події у зв’язку із «виходом» річки Яланки з берегів

Дата: 27.06.2021 15:20
Кількість переглядів: 437

Наслідки події у зв’язку із «виходом» р. Яланки з берегів що призвело до підтоплення присадибних ділянок, погрібів та приватних криниць в с.Качківка, с.Ратуш.

 

У зв’язку з даною подією, було створено комісію для оцінки наслідків даної події

 

26.06.2021 року під час сильних злив, р.Яланка «вийшла» з берегів. Було прийнято рішення та створено комісію для оцінки наслідків даної події (Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, представники Ямпільського районного сектору ГУ ДСНС України у Вінницькій області, ДПРЧ-35 м.Ямпіль, сектору цивільного захисту та мобілізаційної роботи Ямпільської міської ради, Відділу житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Ямпільської міської ради, старост відповідних старостинських округів). Під час роботи комісії встановлено факт затоплення та замулення приватних криниць, присадибних ділянок, погрібів.

Працівниками ДПРЧ-35, Ямпільського районного сектору ГУ ДСНС України у Вінницькій області 27.06.2021 року відповідно до інформації комісії розпочато роботу по усуненню наслідків події, яка мала місце на території населених пунктів, а саме відкачки води за допомогою мотопомп.

Також працівниками ДПРЧ-35 м.Ямпіль, 26.06.2021 року в с.Ратуш було здійснено рятувальну операцію по евакуації громадянки  вищевказаного населеного пункту та поголів’я ВРХ, які опинились в пастці під час різкого підняття рівня води в р.Яланка.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь