A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

СВЯТО ОСНОВНОГО ЗАКОНУ

Дата: 25.06.2021 16:37
Кількість переглядів: 462

                                 

   

       Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їх числа, безумовно, належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.


 

      25 червня ц.р. в приміщенні Будинку дитячої та юнацької творчості           м. Ямполя  відбулись святкові урочистості з нагоди 25-річчя Конституції України.

      Ми живемо у незалежній країні, ім’я якій Україна. Всі ці роки – то роки нашого воскресіння, єднання, осмислення своєї долі й історії. Сьогодні найвищий Закон утверджує  багатовікове прагнення українського народу до незалежності і власної держави. Прийняття Конституції України є закономірною і важливою віхою в історичному розвитку України.

 

     – Конституція України показує нам стежку в житті, дає шлях, по якому має рухатись країна і ми з вами, – сказав у вітальному слові Ямпільський міський голова Сергій Гаджук. – Згідно статті 20 Конституції ми маємо нашу національну символіку, рідну мову. Бог нам дав волю, але разом із тим потрібно дотримуватись порядку, виконувати закон. Всім потрібно вивчати Основний Закон і користуватись ним у житті.

 

     З нагоди свята та за вагомі досягнення у професійній діяльності, подяками Могилів-Подільської РДА, районної ради та міського голови Сергія Гаджука були відзначені кращі представники громади: медики, депутати, педагоги, історики, митці, військовослужбовці стрілецької роти в/ч 3008 НГУ с.Пороги.   

 

     Захід був наповнений творчими виступами кращих талантів громади – Юлії Казновської, Оксани Олійник, Альони Мельничук, юнацької капели бандуристів «Авангард-folk», вокального тріо міського центру культури та дозвілля, танцювального колективу «Сонечко БДЮТ», Максима Бачинського та Вадима Бурковського.

 

За матеріалами газети "Ямпільські вісті"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь