ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

СВЯТО ОСНОВНОГО ЗАКОНУ

Дата: 25.06.2021 16:37
Кількість переглядів: 476

                                 

   

       Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їх числа, безумовно, належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.


Фото без опису

 

      25 червня ц.р. в приміщенні Будинку дитячої та юнацької творчості           м. Ямполя  відбулись святкові урочистості з нагоди 25-річчя Конституції України.

      Ми живемо у незалежній країні, ім’я якій Україна. Всі ці роки – то роки нашого воскресіння, єднання, осмислення своєї долі й історії. Сьогодні найвищий Закон утверджує  багатовікове прагнення українського народу до незалежності і власної держави. Прийняття Конституції України є закономірною і важливою віхою в історичному розвитку України.

 

     – Конституція України показує нам стежку в житті, дає шлях, по якому має рухатись країна і ми з вами, – сказав у вітальному слові Ямпільський міський голова Сергій Гаджук. – Згідно статті 20 Конституції ми маємо нашу національну символіку, рідну мову. Бог нам дав волю, але разом із тим потрібно дотримуватись порядку, виконувати закон. Всім потрібно вивчати Основний Закон і користуватись ним у житті.

 

     З нагоди свята та за вагомі досягнення у професійній діяльності, подяками Могилів-Подільської РДА, районної ради та міського голови Сергія Гаджука були відзначені кращі представники громади: медики, депутати, педагоги, історики, митці, військовослужбовці стрілецької роти в/ч 3008 НГУ с.Пороги.   

 

     Захід був наповнений творчими виступами кращих талантів громади – Юлії Казновської, Оксани Олійник, Альони Мельничук, юнацької капели бандуристів «Авангард-folk», вокального тріо міського центру культури та дозвілля, танцювального колективу «Сонечко БДЮТ», Максима Бачинського та Вадима Бурковського.

 

За матеріалами газети "Ямпільські вісті"

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь