A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Спільне засідання комісій

Дата: 18.06.2021 11:54
Кількість переглядів: 527

 

 

У Ямпільській міській раді розпочато роботу по підготовці до чергової 10 сесії міської ради, яка відповідно до розпорядження міського голови        С. Гаджука  № 148 від 18.06.2021 року відбудеться 30.06. 2021 року.

Фото без опису

        18 червня відбулось спільне засідання постійних комісій міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування, законності, зв’язків  з органами влади, об’єднаннями громадян та засобами масової інформації та  з питань освіти, культури, туризму, охорони здоров’я, фізичної культури та спорту, соціального захисту населення під головування Петровської Л.М.

         В роботі засідання брали участь: Семенюк В.А. – секретар міської ради, Труба М.Г. - заступник міського голови   з питань діяльності виконавчих органів  ради, Козюк С. В. – начальник фінансового  управління Ямпільської міської ради, Замишляєв В.Г. – начальник відділу культури, туризму та релігії Ямпільської міської ради, Пантелейчук Н.П. – начальник відділу освіти, молоді та спорту Ямпільської міської ради,  Колюшко В.В. – начальник юридичного відділу Ямпільської міської ради, Савицька І.Ю. – начальник відділу  з питань сприяння діяльності в роботі з депутатами, Бачило І.Г. - т.в.о. начальника відділення поліції № 1 Могилів – Подільського відділу поліції.

      Під час засідання депутати розглянули 13 проєктів рішень.

Начальник фінансового управління Ямпільської міської ради Козюк С.В. детально ознайомила присутніх із проєктом рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території населених пунктів Ямпільської міської територіальної громади на 2022 рік», який був розроблений та поданий на розгляд  згідно Методики проведення аналізу впливу регуляторного акту.

         Депутати одноголосно підтримали Програму «Поліцейський офіцер громади» Ямпільської міської територіальної громади на 2021-2022 роки та  Програму підтримки та розвитку закладів культури Ямпільської міської ради на період  до 2025 року.

  •                Погоджено ряд Положень: про філії  Ямпільської мистецької школи Ямпільської міської ради Вінницкої області,  про конкурс на посаду директора закладу  освіти у сфері культури (Ямпільська мистецька школа Ямпільської міської ради Вінницької області),  про проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти     Ямпільської міської ради,  про проведення конкурсу на посаду директора  Інклюзивно -ресурсного центру Ямпільської міської ради, тощо.

Звернення депутатів міської ради до Верховної Ради України, ініційованих депутатом міської ради Сінчак Г.А., щодо підтримки законопроєкту № 5599 «Про запобігання загрозам національної безпеці, пов’язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті  (олігархів) та щодо підтримки  пакету законопроєктів щодо малої приватизації № 4572, 4573, 4574 і 4575, які усувають штучні бюрократичні перешкоди і спрощують процедуру підготовки до приватизації об’єктів державної та комунальної власності  не знайшли підтримки депутатів.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь