ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Прозора і відкрита громада – шлях до успіху

Дата: 16.06.2021 16:01
Кількість переглядів: 425

 

     8 червня ц.р. у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат» відбулась інформаційна зустріч  «Прозора і відкрита громада – шлях до успіху», організована управлінням у справах медіа та комунікацій виконавчого апарату обласної Ради в партнерстві з Вінницькою обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування.

Фото без опису

      На зустріч були запрошені представники сільських, селищних та міських рад, які у своїх громадах відповідають за висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування та за зв’язок із засобами масової інформації.

     Ямпільську територіальну громаду представляла начальник загального відділу Ямпільської міської ради Наталія Звагольська, яка прокоментувала зустріч:

  • На Вінниччині сьогодні створено 63 об’єднані територіальні громади. Всі прагнуть стати самодостатніми та успішними. В тому числі і наша Ямпільська територіальна громада. Ми лише створилися і робимо перші кроки у напрямках розвитку в нашій громаді освіти, медицини, комунальної сфери, підприємництва, культури і туризму. Міська рада активна і дієва, але успіхи, яких вона досягає, можуть залишитися лише її успіхами, якщо про них не будуть знати люди. Наше завдання – не лише працювати, але і своєчасно доносити до всіх жителів громади результати своєї праці. Ми повинні давати громадянам достатньо інформації, щоб зробити їх своїми однодумцями, завоювати  довіру і залучити до  активної участі у вирішенні всіх питань місцевого значення.
  •  Своєрідним містком, який поєднує громаду і місцеву владу є офіційний веб-сайт міської ради, і зустріч, що відбулась надзвичайно корисна у плані обміну досвідом, отримання нової інформації щодо використання різних механізмів при наповненні сайту та наданні інформаційних послуг громадськості у соціальних мережах.

      Перед учасниками зібрання виступили начальник управління у справах медіа та комунікацій Вінницької обласної ради Ірина Жук, заступники начальника управління Дарина Дищук і Світлана Вишневська, начальник відділу управління Леся Мороз, головний спеціаліст Центру комунікації зовнішніх зв’язків Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування  Вікторія Захарчук. Вони  поділились досвідом формування і створення новин для сайтів та інформували про юридичні аспекти інформаційної діяльності місцевих рад, а також про користь і особливості висвітлення їхньої роботи через різні канали комунікації у соціальних мережах.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото Лесі Мороз

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь