ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ОНОВЛЕНИМ  ДОРОГАМ та МОСТУ через Дністер НА ЯМПІЛЬЩИНІ – БУТИ!

Дата: 11.06.2021 17:31
Кількість переглядів: 416

 

   Для жителів Ямпільщини є приємна новина. З 10 червня ц.р. розпочався ремонт центральної дороги міста. Вся вулиця Свободи, починаючи з «круга», буде відремонтована коштами державного бюджету. Це 25 млн. грн., які вже поступили на рахунок області. На освоєння цих коштів попали два міста – Ямпіль та Тульчин, де планується відремонтувати по 1 км центральних доріг. Ремонт здійснюватиметься силами Вінницького облавтодору. Ремонт полягає у заміні дорожного полотна та бордюр. Тротуари будуть облаштовані лише  у місцях, де вони прилягають до дороги.

Фото без опису

    Проводяться ремонти доріг не лише у місті. Відремонтовано дорогу місцевого значення до с. Цекинівки.  Закінчується ямковий ремонт дороги територіального значення  Ямпіль – В.Кісниця.

    Очікуємо також субвенцію з державного бюджету на капітальні ремонти  дорожнього покриття та тротуарів вулиці Сонячна на відрізку від вул. М. Козачинського (біля гімназії) до центральної лікарні у м.Ямполі та вулиці Гагаріна на відрізку від школи до ДНЗ у с.Качківці. Виготовлені також проєктно-кошторисної документації на ремонти вулиці Шкільна у с. Безводному і вулиці 40-річчя Перемоги у с. Гонорівці. На виконання цих робіт міською радою забезпечено співфінансування з міського бюджету у розмірі 15 %.

     Непересічною подією для ямпільської громади стане початок будівництва мосту через р.Дністер, яке розпочнеться найближчими днями. До цього Ямпіль ішов не одне десятиліття і от, нарешті, Ямпільський міський голова Сергій Гаджук оголосив довгоочікувану звістку перед депутатами на сесії Ямпільської  міської ради, яка відбулась 10 червня 2021 року.

     На будівництво мосту планується використати 30 тис. тонн металу, 20 тис. кубів бетону. Ширина дорожнього полотна становитиме 15,9 м, придорожні смуги з велодоріжками матимуть по 3,9 м. Найвища точка мосту становитиме 53 м. До мосту зведеться під’їздний насип. Довжина мосту разом з естакадою складе 683 м. На  облаштування необхідної  інфраструктури займеться до 15 га землі. Це і зона  відпочинку до 5 га, і стоянка для 128 великовантажних автомобілів і т. ін. Наша громада отримає значну економію  на  освітленні дороги, яке буде здійснюватись за рахунок коштів Укравтодору. За кошти держбюджету встановлюються нові сучасні електроопори по ходу нової траси у Ямполі, Русаві та Клембівці.

    Міст для Ямполя – це не просто міст через річку, це міст у наше оновлене майбутнє! Живімо з оптимізмом!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Конец формы

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь