A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Голосування триває

Дата: 26.05.2021 17:45
Кількість переглядів: 512

Шановні жителі Ямпільської громади, сусідніх громад Могилів-Подільського району та Вінницької області, звертаємось до ВАС за підтримкою у голосуванні проєкту «Ямпіль - місто на камені»! Звертаємось також до земляків-Ямпільчан, які проживають на всій території України та Світу!

Фото без опису

Ми щиро вдячні телеканалу ICTV та СТБ, Українському кризовому медіа-центру у рамках Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за організацію конкурсу «Наша громада», який доносить широкій авдиторії інформацію про реформу місцевого самоврядування та показує конкретні історії успіху територіальних громад. Такі конкурси стимулюють та підтримують розвиток територіальних громад.

Проєкт Ямпільської громади «Ямпіль - місто на камені» увійшов до 26 фіналістів, за яких відбувається голосування на сайті конкурсу з 10 по 31 травня 2021 року.

Дорогі земляки, ми дуже хочемо поділитись успішним досвідом нашої громади аби наш проєкт «Ямпіль - місто на камені» переміг. Ямпільська ОТГ утворилась у жовтні 2020 року, шляхом добровільного об’єднання всіх громад бувшого Ямпільського району. Споконвіку Ямпільщина славиться каменотесним мистецтвом, обробкою землі та є краєм козацької слави (свідченням того є легендарна Буша), що спонукало до розвитку сільського зеленого туризму та залучення жителів до самозайнятості. Ямпільська міська рада активно працює над впровадженням його елементів у населених пунктах громади, кожний із яких матиме своє обличчя та напрямки розвитку.

Просимо ВАС підтримати проєкт «Ямпіль - місто на камені» та проголосувати, перейшовши за посиланням -  https://otg.fakty.com.ua/communities/yampilska-hromada-0

Для цього потрібно зареєструватись через свій аккаунт у соцмережах або електронну пошту та натисути голосувати за проєкт «Ямпіль - місто на камені».

 

 

 

З повагою та вдячністю –

Оргкомітет по організації участі у Конкурсі

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь