A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Триває підготовка до чергової сесії

Дата: 25.05.2021 12:48
Кількість переглядів: 530

 

25 травня 2021 року відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради з питань депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування, законності, зв’язків з органами влади, об’єднаннями громадян та засобами масової інформації та з питань архітектури, містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності під головуванням Петровської Л.М. У роботі комісії брали участь: Семенюк В.А. – секретар міської ради, Майорова Л.О. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, Труба М.Г. - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, Віт О.В. – керуючий справами виконавчого комітету, Рочняк Л.В - начальник відділу житлово –коммунального господарства, архітектури та містобудування, Соловей О.С – начальник відділу розвитку економіки та інвестицій Ямпільської міської ради, Колюшко В.В. – начальник юридичного відділу міської ради, Савицька І.Ю. – начальник відділу з питань сприяння діяльності депутатів міської ради.

Фото без опису

 На порядок денний комісії внесено 9 проєктів рішень. Серед них 2 проєкти регуляторних акта «Про затвердження правил розміщення зовнішньої реклами на території Ямпільської міської територіальної громади» та «Про затвердження правил благоустрою Ямпільської міської територіальної громади», який пройшов усі етапи підготовки та розгляду  відповідно до Методики підготовки аналізу регуляторного впливу, затвердженої Кабінетом Міністрів України. Відповідно, комісія з питань  депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування, законності, зв’язків з органами влади, об’єднаннями громадян та засобами масової інформації підготувала експертний висновок щодо відповідності його принципам державної регуляторної політики з подальшим направленням його, проєктом регуляторного акта та аналізом регуляторного впливу до Державної регуляторної служби України для отримання подальших пропозицій щодо вдосконалення даного проєкту.

З приводу обговорення правил розміщення зовнішньої реклами на території Ямпільської міської територіальної громади депутати були одностайні в тому, щоб реклама на території громади розміщувалась виключно українською мовою.

У рамках підготовки до чергової сесії продовжила активну роботу комісій постійна комісія міської ради з питань освіти, культури, туризму, охорони здоров’я, фізичної культури та спорту, соціального захисту населення. Розглянувши та обговоривши 4 проєкти рішення депутати  погодили їх внесення на  8 сесію Ямпільської міської ради.

По всіх питаннях порядку денного комісії внесли відповідні рекомендації.

Фото без опису

Фото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь