A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЗАСІДАННЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ КОМІСІЇ

Дата: 19.05.2021 12:39
Кількість переглядів: 420

19 травня 2021 року свою роботу по підготовці до чергової 8 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання розпочала постійна комісія з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища під головуванням Корця В.Ф. У роботі комісії взяли участь Семенюк В.А. – секретар міської ради, Бартко О.Ф. – начальник відділу земельних ресурсів та просторового планування,  Савицька І.Ю. – начальник відділу з питань сприяння діяльності депутатів міської ради.          

Фото без опису                                                

Члени комісії розглянули і опрацювали  141  питання порядку денного. Це  і проєкти рішень щодо надання дозволів на виготовлення та затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам, затвердження проєктів та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі земельних ділянок у власність та інші. Деякі проєкти рішень не знайшли  депутатської підтримки.

           Також, депутати розглянули  Звернення  депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання до Президента України, Верховної Ради України щодо належної організації та забезпечення виплат субсидій. Особливо дискусійним виявилось обговорення заяв громадян Ямпільської міської територіальної громади, щодо надання їм дозволів на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.  За результатами розгляду яких депутатами було відмовлено заявникам у наданні таких дозволів, оскільки  подані матеріали  оформлені неналежним чином та з порушенням вимог Земельного Кодексу України.

      З протоколом засідання постійної комісії можна ознайомитися на сайті Ямпільської міської ради у розділі «Міська рада», підрозділ «Постійні комісії»

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь