ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

НАВЧАННЯ ПО РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ У ГРОМАДАХ

Дата: 07.04.2021 17:33
Кількість переглядів: 435

 

6-7 квітня начальник та спеціалісти відділу економічного розвитку та інвестицій прийняли участь в навчанні організованому Вінницьким регіональним центром підвищення кваліфікації за короткостроковою програмою «Полігранність сільського туризму в просторовому розвитку громади. Збереження та поширення культурної спадщини Вінниччини».

Фото без опису

Спікерами та експертами заходу були Пашиніна Т.С. – директор Центру підвищення кваліфікації, Кулявець В. - начальник управління торгівлі, сфери послуг та туризму Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обладміністрації, Бас О. – керівник Вінницького регіонального підрозділу Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні та Потупчик М.- начальник відділу охорони культурної спадщини.

Під час навчань дізнались про основні тенденції туристичної галузі, яка стимулює економічний розвиток громади, яким чином розвивати зокрема, активний, пізнавальний, лікувально-оздоровчий, сільський, зелений, гастрономічний та релігійний туризм.

Для Ямпільської громади напрямок розвитку туризму є одним із пріоритетних, тому участь в подібних навчаннях дає величезні плюси в пошуку та застосуванні на практиці нових ідей та можливостей розвитку галузі.

Окрім того, в ході навчання було обговорено подальшу співпрацю з територіальними громадами під час проведення виїзних обстежень об’єктів туристичної інфраструктури області з метою формування нових туристичних маршрутів та їх подальшої промоції.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь