ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 19.03.2021 16:40
Кількість переглядів: 713

 

 

Відповідно до розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Вінницької ОДА  від 18.03.21 №382-Р щодо вжиття додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів та розгляду можливості введення в дію заходів, які вводяться при  червоному рівні небезпеки19.03.21  відбулося засідання комісії ТЕБ та НС, де було прийнято  рішення:

Фото без опису

1.    Ямпільському відділенню поліції №1 Могилів-Подільського РВП ГУНП у Вінницькій області (ТИМЧУК Олександр Петрович) спільно з Ямпільським районним управлінням ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області (ШАРКО Анатолій Анатолійович) посилити в межах компетенції заходи державного нагляду за виконанням суб’єктами господарювання тимчасових рекомендацій з профілактики поширення коронавірусної хвороби, затверджених постановами Головного державного санітарного лікаря України.

У випадках виявлення порушень діяльності суб’єктів господарювання, які обслуговують відвідувачів, тимчасово призупиняти їх діяльність до виправлення виявлених порушень, зокрема, у разі:

відсутності маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції між відвідувачами не менш як 1,5 метра, зокрема перед входом до приміщення закладу;

відсутності  забезпечення працівників засобами індивідуального захисту, зокрема захисними масками або респіраторами, що закривають ніс та рот, та не здійснюється належний контроль за їх використанням;

обслуговування покупців без одягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, зокрема виготовлених самостійно;

відсутності забезпечення  централізованого збору використаних засобів індивідуального захисту в окремі контейнери (урни).

Термін виконання: невідкладно.

2.  Установам, підприємствам організаціям усіх форм власності  забезпечити суворий контроль за дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 104) та прийнятих протокольних рішень міської комісії ТЕБ та НС.

Термін виконання: постійно.

 

3. Начальнику загального відділу, Ямпільської міської ради (ЗВАГОЛЬСЬКА Наталія Володимирівна) посилити роботу в засобах масової інформації з питань щодо необхідності  дотримання протиепідемічних вимог громадянами та суб’єктами господарської діяльності.

Термін виконання: невідкладно

 

 4. Директору КУ «Ямпільський територіальний центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг Ямпільської міської ради»  (ГУРСЬКА Алла Іванівна) заборонити відвідування осіб що перебувають у відділенні стаціонарного догляду для постійного та тимчасового проживання КУ «Ямпільський терцентр» на період загострення епідеміологічної ситуації.

Термін виконання: невідкладно

 

5.   Суб’єктам господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо) забезпечити виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 104), особливо пункту 3 підпункту 11,

 забороняється розміщення відвідувачів у закладах громадського харчування на відстані меншій, ніж 2 метри за сусідніми столиками та більш як 4 особи за одним столом (без урахування дітей віком до 18 років), за умови, що відвідувачі заходять до закладу і пересуваються по ньому з вдягненими засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовленими самостійно (крім часу сидіння за столом для приймання їжі та/або напоїв).

5.1.  Поновити маркування для перебування в черзі людей з дотриманням дистанції між відвідувачами не менш як 1,5 метра, в приміщенні та перед входом до приміщення закладу у разі необхідності (скупченні людей в черги перед входом до приміщення та біля місця виносу чи видачі)

5.2. Заборонити роботу суб’єктів підприємницької діяльності з 22:00 до 07:00 наступної доби щодо  надання послуг громадського харчування, крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос. 

Термін виконання: невідкладно

 

6. Суб’єктам господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного та побутового обслуговування населення забезпечити виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 104), а саме пункту 3.

Термін виконання: невідкладно

 

7.   Суб’єктам господарювання, установам, підприємствам, організаціям усіх форм власності заборонити проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, також приймання у спортивних залах, фітнес-центрах відвідувачів, крім спортсменів національних збірних команд України та їх тренерів за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів.

 Термін виконання: невідкладно

 

8.   Суб’єктам господарювання, які провадять діяльність у сфері перевезення пасажирів продовжувати дотримання   постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 104)

Термін виконання: постійно, до послаблення карантину

 

9.     Начальнику відділу освіти, молоді та спорту (ПАНТЕЛЕЙЧУК Наталя Петрівна) відновити роботу дошкільних груп в навчально-виховних комплексах з дотриманням всіх карантинних вимог.

Термін виконання: з 29.03.2021 року

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь