ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 19.03.2021 16:40
Кількість переглядів: 726

 

 

Відповідно до розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Вінницької ОДА  від 18.03.21 №382-Р щодо вжиття додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів та розгляду можливості введення в дію заходів, які вводяться при  червоному рівні небезпеки19.03.21  відбулося засідання комісії ТЕБ та НС, де було прийнято  рішення:

Фото без опису

1.    Ямпільському відділенню поліції №1 Могилів-Подільського РВП ГУНП у Вінницькій області (ТИМЧУК Олександр Петрович) спільно з Ямпільським районним управлінням ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області (ШАРКО Анатолій Анатолійович) посилити в межах компетенції заходи державного нагляду за виконанням суб’єктами господарювання тимчасових рекомендацій з профілактики поширення коронавірусної хвороби, затверджених постановами Головного державного санітарного лікаря України.

У випадках виявлення порушень діяльності суб’єктів господарювання, які обслуговують відвідувачів, тимчасово призупиняти їх діяльність до виправлення виявлених порушень, зокрема, у разі:

відсутності маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції між відвідувачами не менш як 1,5 метра, зокрема перед входом до приміщення закладу;

відсутності  забезпечення працівників засобами індивідуального захисту, зокрема захисними масками або респіраторами, що закривають ніс та рот, та не здійснюється належний контроль за їх використанням;

обслуговування покупців без одягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, зокрема виготовлених самостійно;

відсутності забезпечення  централізованого збору використаних засобів індивідуального захисту в окремі контейнери (урни).

Термін виконання: невідкладно.

2.  Установам, підприємствам організаціям усіх форм власності  забезпечити суворий контроль за дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 104) та прийнятих протокольних рішень міської комісії ТЕБ та НС.

Термін виконання: постійно.

 

3. Начальнику загального відділу, Ямпільської міської ради (ЗВАГОЛЬСЬКА Наталія Володимирівна) посилити роботу в засобах масової інформації з питань щодо необхідності  дотримання протиепідемічних вимог громадянами та суб’єктами господарської діяльності.

Термін виконання: невідкладно

 

 4. Директору КУ «Ямпільський територіальний центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг Ямпільської міської ради»  (ГУРСЬКА Алла Іванівна) заборонити відвідування осіб що перебувають у відділенні стаціонарного догляду для постійного та тимчасового проживання КУ «Ямпільський терцентр» на період загострення епідеміологічної ситуації.

Термін виконання: невідкладно

 

5.   Суб’єктам господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо) забезпечити виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 104), особливо пункту 3 підпункту 11,

 забороняється розміщення відвідувачів у закладах громадського харчування на відстані меншій, ніж 2 метри за сусідніми столиками та більш як 4 особи за одним столом (без урахування дітей віком до 18 років), за умови, що відвідувачі заходять до закладу і пересуваються по ньому з вдягненими засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовленими самостійно (крім часу сидіння за столом для приймання їжі та/або напоїв).

5.1.  Поновити маркування для перебування в черзі людей з дотриманням дистанції між відвідувачами не менш як 1,5 метра, в приміщенні та перед входом до приміщення закладу у разі необхідності (скупченні людей в черги перед входом до приміщення та біля місця виносу чи видачі)

5.2. Заборонити роботу суб’єктів підприємницької діяльності з 22:00 до 07:00 наступної доби щодо  надання послуг громадського харчування, крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос. 

Термін виконання: невідкладно

 

6. Суб’єктам господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного та побутового обслуговування населення забезпечити виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 104), а саме пункту 3.

Термін виконання: невідкладно

 

7.   Суб’єктам господарювання, установам, підприємствам, організаціям усіх форм власності заборонити проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, також приймання у спортивних залах, фітнес-центрах відвідувачів, крім спортсменів національних збірних команд України та їх тренерів за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів.

 Термін виконання: невідкладно

 

8.   Суб’єктам господарювання, які провадять діяльність у сфері перевезення пасажирів продовжувати дотримання   постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 104)

Термін виконання: постійно, до послаблення карантину

 

9.     Начальнику відділу освіти, молоді та спорту (ПАНТЕЛЕЙЧУК Наталя Петрівна) відновити роботу дошкільних груп в навчально-виховних комплексах з дотриманням всіх карантинних вимог.

Термін виконання: з 29.03.2021 року

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь