A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Підготовка до чергової сесії

Дата: 19.03.2021 13:58
Кількість переглядів: 494

 

 

У Ямпільській міській раді триває підготовка до чергової 6 сесії міської ради 8 скликання. Основною складовою підготовчого процесу є засідання постійних комісій.

Фото без опису

         16-19 березня 2021 року відбулися засідання постійних комісій міської ради з питань архітектури, містобудування, будівництва, житлово- комунального господарства та комунальної власності – голова комісії Ткач О.В., з питань соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету під головуванням Шарка М.С., комісія з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища – голова комісії Корець В.Ф., з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування, законності, зв’язків з органами влади, об’єднаннями громадян та засобами масової інформації – голова комісії Петровська Л.М., та комісії з питань освіти, культури, туризму, охорони здоров’я, фізичної культури та спорту, соціального захисту населення під головуванням Колюшка Г.А.                                      

У роботі депутатських комісій взяли участь заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Майорова Л.О., Труба М.Г., секретар міської ради Семенюк В. А., керуючий справами виконавчого комітету Віт О.В., керівники структурних підрозділів та відділів міської ради. В ході своєї роботи депутати розглянули питання, що внесені до проєкту порядку денного 6 сесії міської ради. Серед яких: « Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Ямпільської міської територіальної громади», «Про затвердження Порядку використання екологічних коштів, передбачених у місцевому бюджеті для здійснення природоохоронних заходів», «Про затвердження Порядку приватизації (відчуження) комунального майна Ямпільської міської територіальної громади», «Про Комплексну оборонно-правоохоронну програму профілактики злочинності в Ямпільській міській територіальній громаді Могилів –Подільського району Вінницької області на 2021- 2025 роки», «Про внесення змін до рішення 2  сесії міської ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року № 63 «Про міський  бюджет на 2021 рік», «Про затвердження рішень виконавчого комітету з бюджетних та фінансових питань», «Про надання згоди на прийняття у комунальну власність майна», «Про внесення змін до рішення 2 сесії міської ради 8 скликання №32 від 24.12.2020 р.«Про внесення змін до рішення Ямпільської міської ради «Про структуру виконавчих органів ради, апарату ради та її виконавчого комітету, затвердження їх штатів», «Про створення Служби у справах дітей Ямпільської міської ради та затвердження   Положення про Службу у справах дітей», «Про внесення змін до Регламенту Ямпільської міської ради 8 скликання» тощо. Під час розгляду питань найбільш жвавим виявилось обговорення Стратегії розвитку Ямпільської міської територіальної громади до 2030 року. В ході обговорення якої депутати висловили своє бачення розвитку територіальної громади та внесли ряд пропозицій до плану заходів, який наразі формується, серед яких: розробка та впровадження програм підтримки малого та середнього бізнесу, перспектива розвитку нових робочих місць, ремонт та розвиток дорожньої мережі, облаштування дитячих майданчиків, доступність якісних медичних, освітянських, соціальних послуг.

Земельною комісією були погоджені та внесені на розгляд сесії питання щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам Ямпільської міської територіальної громади, надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

       Також депутати розглянули Звернення депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання до Верховної Ради України щодо прийняття законопроєктів  № 2194 та 2195 та Закону України про місцевий референдум, розробником яких є депутат міської ради Ганна Сінчак. По всіх питаннях порядку денного  прийняті відповідні рішення.

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь