A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Красуня-весна ступила на поріг, і разом з нею прийшло чарівне свято – 8 березня !

Дата: 05.03.2021 15:08
Кількість переглядів: 719

Ямпільщина почала віншувати свою найпрекраснішу половину громади зі святом  ще з 4 березня ц.р. Так, у БДЮТ м.Ямполя відбулися святкові урочистості, на які було запрошене шановане жіноцтво.

Цикл заходів розпочала організація ветеранів Ямпільської міської ради, адже у святковій залі зібрались голови ветеранських організацій громади, активістки, які беруть активну участь у роботі із ветеранами. Захід було ініційовано та проведено за посильної роботи голови ветеранської організації Галини Красної.

З привітальними словами до гостей звернувся  Ямпільський міський голова Сергій ГАДЖУК.


- Добрі та ласкаві берегині людського роду та хранительки родинного вогнища! Ви найдорожче, що є в житті у чоловіків. Ви даруєте життя, натхнення та любов. Живіть в гармонії та зустрічайте з радістю кожен день, адже від ваших посмішок розквітають наші домівки, наші села, громада та квітне Україна. Нехай вас оминають розчарування і негаразди, чоловіки оберігають вас від проблем та зайвих клопотів, а рідні оточують шаною та увагою !

Подяками міського голови та квітами були відзначені голови ветеранських організацій та активістки, які не байдужі та не стоять осторонь питань та проблем людей похилого віку.

Галина Красна теж долучилась до гарних слів вітань, зауваживши що жінка уособлює в собі все найпрекрасніше в цьому світі, при цьому може бути різною та унікальною, із відтінками кави, чаю, троянди чи вина.

Гарний настрій присутнім у залі дарував ансамбль «Ветеран», гурт «Настрій» у складі Галини Осіпової, Людмили Діхтяренко та Галини Білінської, дует у складі Ірини Махновецької і Людмили Головатої, Лілія Шуткевич, працівники будинку культури Олександр Бернадзіковський, Григорій Васільєв та ін.

У залі панувала атмосфера гарного настрою та позитиву, адже захід став віддушиною та розтопив лід та умовні стіни і рамки, пов’язані із коронавірусом. Життя набуло яскравих фарб та світлих тонів.

 

Того ж дня, але вже за кілька годин у БДЮТ вже вітали представниць трудових колективів громади :  медичних закладів, шкіл і ДНЗ, закладів культури і спорту, соціальної сфери, фінансових відділів, представниць банківських установ, жінок-підприємців, наших відважних захисниць та ін.

 

На урочистому зібранні Сергій Іванович провів церемонію нагородження славного жіноцтва подяками міського голови.

Гарним доповненням заходу став святковий концерт, який супроводжував у церемонію нагородження, даруючи естетичне задоволення та хвилини радості присутнім. Свої найкращі номери у переддень свята дарували Марина Махновецька, Максим Бачинський, Юлія Казновська, Олександр Бернадзіковський, Тетяна Жошко, Людмила Головата, Ірина Махновецька, Григорій Васільєв, Інна Любинецька, Валентина Дашкевич та Андрій Левицький.

Гарним завершальним акордом свята стало виконання «Гімну жінкам» від Григорія Васільєва та Олександра Бернадзіковського.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь