A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Позачергове засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 23.02.2021 14:38
Кількість переглядів: 316

 

        17 лютого на засіданні Уряду було прийнято рішення про повернення України до моделі адаптивного карантину з 24 лютого по 30 квітня. У зв’язку з цим відповідно до протоколів Вінницької та Могилів-Подільської комісій ТЕБ та НС  було скликано позачергове засідання  комісії ТЕБ та НС.  

        На комісії заслухали звіт директора КНП «Ямпільської територіальної лікарні Ямпільської міської ради» Шеремета О. І.,  головного лікаря «Ямпільського  медичного центру первинної медико-санітарної допомоги Ямпільської міської ради» Плахотної Г. П., начальника Ямпільського управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Шарко А. А. про епідеміологічний стан у громаді; начальника «Відділу освіти молоді та спорту» Пантелейчук Н. П.  про стан відвідування  навчальних закладів учнями шкіл та дитячих садочків громади. Спираючись на це, було прийнято відповідне рішення: організувати контроль, щодо захворюваності учнів та працівників педагогічних колективів у загальноосвітніх навчальних закладах та вразі збільшення випадків захворюваності на Ковід-19 по кожному окремому навчальному закладі переводити навчальний процес на дистанційну форму навчання.

Витяг з Протоколу № 5

позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Комісія вирішила:

 

  1. Відділу освіти, молоді та спорту Ямпільської міської ради (Пантелейчук Н.П.):
  1. Організувати та посилити контроль щодо захворюваності учнів та педагогічних працівників в загальноосвітніх навчальних закладах;
  2. Щоденно, до 10:00 надавати інформацію до Ямпільської міської ради про стан відвідування (захворюваності) в навчальних закладах
  3. У разі збільшення кількості випадків захворюваності на COVID-19 по кожному навчальному закладі, переводити навчальний процес на дистанційну форму навчання.

 

Термін виконання: невідкладно

 

  1. Старостам старостинських округів, забезпечити безумовне виконання протиепідемічних вимог на підвідомчих старостинських округах.

 

Термін виконання: невідкладно

 

  1. Керівникам підприємств, установ та організацій Ямпільської територіальної громади, суб’єктам господарювання забезпечити безумовне виконання протиепідемічних вимог на підвідомчих об’єктах

 

Термін виконання: невідкладно

 

 

  1. Ямпільському відділення поліції №1 Могилів-Подільського РВП ГУНП у Вінницькій області (Парфонов О.О.) разом з Ямпільським управлінням ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області (Шарко А.А.):

1)  Забезпечити в межах компетенції, проведення перевірок дотримання санітарного законодавства, протиепідемічних заходів під час карантину в громадському транспорті, закладах громадського харчування, розважальних закладах, місцях скупчення людей, посилити контроль щодо пасажирських перевезень. Проводити розяснювальну роботу серед населення з залученням роздаткового матеріалу.

2)  Посилити контроль за особами, які підлягають самоізоляції.

 

Термін виконання: невідкладно

 

  1. КП «Ямпільський медичний центр ПМСД» Ямпільської міської ради   ( Плахотна Г.П.):
  1. Забезпечити повноту та своєчасність подання до Ямпільського відділення поліції №1 Могилів-Подільського РВП ГУНП у Вінницькій області інформації про осіб, які  хворіють на COVID-19 та не потребують госпіталізації.
  2. З метою недопущення тяжких випадків захворювання на COVID-19 та попередження ускладнень забезпечити організацію вчасного виявлення, патронажу та направлення до медичних закладів хворих на COVID-19 лікарями первинної ланки.
  3. Щоденно надавати інформацію до Ямпільської міської ради щодо кількості та стану захворюваності на території Ямпільської територіальної громади.

 

Термін виконання: невідкладно

 

  1. Ямпільському управлінню ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області (Шарко А.А.) посилити контроль за дотриманням протиепідемічних заходів на об’єктах торгівлі ( агропродовольчих та промислових ринках ), та навчальних закладах.

 

Термін виконання: невідкладно

 

  1. Загальному відділу Ямпільської міської ради (ПІБ) активізувати роботу в засобах масової інформації щодо захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричиненої  коронавірусом  SARS-CoV-2

 

Термін виконання: невідкладно

 

  1. Громадському формуванню «КОРДОН» та «САМООБОРОНА» (за згодою) разом з правоохоронними органами забезпечити дотримання вимог чинного законодавства, особливо щодо протиепідемічних заходів на території Ямпільської територіальної громади.

 

Термін виконання: невідкладно

 

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Трубу М.Г.

 

 

 

 

 

 

 

 

Голова комісії

Міський голова                                                                                       Сергій ГАДЖУК

 

Секретар комісії      

                                                                    

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь