A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Ювілей команди «Тірас»

Дата: 17.09.2020 12:06
Кількість переглядів: 545

 

Чудова нагода зібрала у м. Ямполі гостей, любителів спорту, спортсменів, наставників, вболівальників. 16 вересня футбольний клуб «Тірас» святкував свій двадцятирічний ювілей. За цей період у команди було багато перемог, досягнень та здобутків.

Фото без опису

Свято відкрив директор Ямпільської ДЮСШ, президент спортивного клубу «Тірас», голова федерації футболу Ямпільського районну Геннадій Гречковський. Генадій Іванович з гордістю розповів присутнім про найголовніші здобутки команди за час її існування та подякував усім за підтримку і допомогу «Тірасу».

На святі були присутні почесні гості: помічник-консультант народного депутата України Геннадія Вацака  Тетяна Фоменко; начальник відділу культури, туризму, молоді і спорту Ямпільської районної адміністрації Віктор Замишляєв; міський голова Анатолій Юрченко; голова КДК Вінницької асоціації футболу, офіцер безпеки української асоціації футболу прем’єр ліги, гравець клубу «Тірас» Володимир Регелюк; меценат, директор спортивного клубу «Атлант», керівник приватного коледжу «Дельфін» Вадим Ковтун.

З вуст присутніх пролунало багато теплих слів привітання на адресу футбольного клубу та його наставників. Присутні побажали подальшого процвітання «Тірасу», достойних суперників та впевнених перемог. Особливі слова подяки пролунали на адресу Гречковського Геннадія Івановича. Саме завдяки його ентузіазму, наполегливості, любові до дітей та футболу «Тірас» процвітає, розвивається та має майбутнє.

 Міський голова Анатолій Юрченко відзначив, що «Тірас» вже 20 років прославляє рідне місто та має свої традиції, які продовжують наступні покоління гравців. Він побажав спортсменам ставити перед собою мету та перемагати. Анатолій Володимирович від імені міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу привітав футболістів та вручив м’ячі для відточення майстерності у футболі.

Спортсмени  отримали у подарунок від народного депутата України Геннадія Вацака сертифікат на придбання спортивної форми та солодкі подарунки. Дві команди футболістів  отримали у подарунок спортивну форму від  Вадима  Ковтуна.

Свято закінчилось, а наполегливість і працелюбність поведуть наших спортсменів до нових вершин!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь