ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Шановні працівники Служби безпеки України!

Дата: 25.03.2019 09:27
Кількість переглядів: 609

 

Фото без опису

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем Служби безпеки України! Ви стоїте на сторожі конституційних прав і  свобод українських громадян, захищаєте інтереси нашої незалежної держави, міста та суспільства. Сьогодні на своєму посту працівники Служби безпеки демонструють сумлінне виконання службових і громадських обов’язків, високий професіоналізм і мужність, захищаючи панування закону на українській землі.

Важко переоцінити ваш внесок у захист, викриття й попередження злочинів проти життя, честі та гідності людей, боротьби з корупцією та організованою злочинністю. Завдяки відповідальному ставленню до виконання обов’язків зростає авторитет Служби безпеки, співробітники демонструють професіоналізм та мужність, не шкодуючи сил і здоров’я, ризикуючи власним життям, захищають законність, права і свободи громадян.

Висловлюю вам вдячність за сумлінне й самовіддане виконання вашого конституційного обов’язку, значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів держави.

З нагоди професійного свята бажаю всім працівникам та ветеранам Служби безпеки України  міцного здоров’я, благополуччя, натхнення, нових успіхів. Нехай вірність присязі, мужність, повсякчасне прагнення вдосконалювати власну професійну майстерність, творчий підхід до вирішення оперативно-службових завдань, висока порядність неодмінно будуть запорукою нових вагомих внесків у справу захисту державної безпеки нашої Батьківщини. Нехай щодня ваше життя буде щасливим і радісним, а в сім’ях панують тепло і затишок! Наснаги і здобутків у нелегкій повсякденній службі!

 

З повагою, міський голова Анатолій Юрченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь