A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

2 вересня – День закінчення Другої світової війни

Дата: 02.09.2020 08:18
Кількість переглядів: 475

 

Дата закінчення Другої світової війни встановлена в день підписання Акту про капітуляцію Японії - останнього члена коаліції Берлін - Рим - Токіо, що вийшов з війни, яка закінчилася для глобальних агресорів, які планували підкорити собі весь світ, повною і беззаперечною поразкою.Фото без опису

Друга світова війна визнана найстрашнішою, найкровопролитнішою за всю історію людства, бо забрала життя більше шістдесяти мільйонів людей.

Перемога над нацизмом у Другій світовій війні  назавжди залишиться в нашій пам’яті, як символ героїчного  минулого, адже самовідданість та мужність тих, хто віддав своє життя за Батьківщину – приклад патріотизму для нащадків.

Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю полеглих у Другій світовій війні,  тих хто віддав своє життя в ім'я свободи і незалежності Батьківщини, перед сотнями тисяч наших земляків, які мужньо боролися на фронтах, перед кожним, хто день за днем наближав перемогу у Другій світовій війні. Ми вшановуємо пам'ять усіх жертв цієї найстрашнішої війни.

Подвиг воїнів Перемоги гідно продовжують українські солдати, захищаючи Україну на її Східних рубежах, нерідко ціною власного життя. Знову доводиться відстоювати свободу та територіальну цілісність нашої держави, право самостійно вирішувати долю країни та боротися за щасливе майбутнє наших дітей.

 Низько вклоняємося ветеранам, захисникам Вітчизни, дякуємо за патріотизм і мужність заради незалежності та територіальної цілісності України, свободи її народу за те, що відвойовуєте українські землі, жертвуючи своєю кров’ю і життям заради майбутнього!

      Доземний уклін ветеранам та вічна наша вдячність – живим і полеглим.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь