A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Всесвітній день  охорони навколишнього середовища

Дата: 05.06.2020 08:37
Кількість переглядів: 460

 

15 грудня 1972 року Генеральна Асамблея ООН оголосила 5 червня Всесвітнім днем охорони навколишнього середовища. Цей День покликаний привертати увагу суспільства до проблем довкілля. Давайте згадаємо, що ми всі живемо на одній планеті і забруднюючи природу та не раціонально використовуючи природні ресурси  ми шкодимо у першу чергу самим собі та своїм нащадкам. 

Фото без опису

Сьогодні, більше нiж коли-небудь, збереження життя на Землі вимагає від нас почуття загальної відповідальності. Тенденції останніх десятиліть наочно переконують, що сучасний світ опинився на межі катастрофи. Руйнівні урагани, повені, буревії, забруднення повітря, ґрунту та води, винищення величезної кількості представників тваринного та рослинного світу, загрозлива тенденція кліматичних змін – все це говорить про те, що людство постало перед дилемою: або воно змінить своє ставлення до природи або незабаром перестане існувати. Тож зробимо хоча б один крок  для збереження та відновлення навколишнього середовища.

Можливо, хтось прибере сміття в своєму дворі і не викине його в непризначеному місці, а дехто просто не залишить слідів свого перебування на природі. Але разом ми зробимо навколишнє середовище кращим, і надалі не забуватимемо про його охорону та збереження природних скарбів. Кожен небайдужий вчинок — це запорука майбутнього. Іноді достатньо і невеликого кроку, що матиме великий вплив на стан довкілля.

Тільки спільними зусиллями ми зможемо зберегти красу та неповторність рідного краю, зробити нашу домівку (планету Земля) кращою, чистішою. Це внесок в майбутнє наше і майбутнє наших дітей.

Будьте свідомими громадянами! Бережіть природу!

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь