A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАСЕЛЕННЯ ПИТНОЮ ВОДОЮ – ВАЖЛИВЕ ЗАВДАННЯ     

Дата: 20.02.2020 15:14
Кількість переглядів: 686

 

        Ямпільська міська рада інформує про стан постачання питної води до багатоповерхових будинків №1, №27, № 37 по вулиці Г.Кульчицького, №82 по вулиці Замостянській та №3а по вулиці Яблуневій.

Фото без опису

        На сьогодні мешканцям даних будинків постачається питна вода ПрАТ «Ямпільський приладобудівний завод» з власної артезіанської свердловини, яка експлуатується ще з 70-х років і термін її ефективного використання завершується. Частішають випадки перебоїв у цілодобовому постачанні питної води, спричинені зменшенням рівня води у свердловині та іншими причинами технічного характеру.

       Робочою групою, створеною за дорученням міського голови в складі представників міської ради, ПрАТ «ЯПЗ», КП «Ямпільводоканал» та депутатів даного округу, оцінено стан справ, обговорено та проаналізовано проблеми з переведення абонентів на обслуговування водоканалу та заходи, які будуть проводитись.

       Комісія пропонує вирішити дану проблему шляхом будівництва нової артезіанської свердловини у даному масиві, що допоможе надати якісні послуги з постачання питної води не лише абонентам, які перейдуть до КП «Ямпільводоканал» від ПрАТ ЯПЗ, а й населенню цілого міста за рахунок зменшення навантаження на використовувані комунальні свердловини та покращення тиску води. Вирішення проблеми по іншому спричинить технічні проблеми на діючій системі водопостачання міста.

        Через важливість вирішення даної проблеми, будівництво свердловини, яке заплановано в Плані соціально-економічного розвитку міста Ямполя на 2021 рік, буде перенесено на поточний 2020 рік. Дано доручення вишукати джерела фінансування для виконання рекомендованих заходів.     

      Для прийняття цього важливого рішення, керувались перш за все пошуком рішень, які найменше могли б зашкодити мешканцям будинків, а також могли забезпечити якісне та безперебійне постачання питної води у майбутньому, а не «аби як – лише щоб швидко».

      Просимо містян ставитись з розумінням до тимчасових проблем, які можуть виникнути під час проведення відповідних будівельних робіт..


Коментарі:

Анонім
2020-02-21 12:08:09

Анонім
2020-02-20 18:07:12

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь