A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відбулась 38 сесія 7 скликання Ямпільської міської ради

Дата: 13.02.2020 16:09
Кількість переглядів: 565

 

12 лютого відбулася чергова 38 сесія Ямпільської міської ради, на якій було розглянуто та прийнято рішення по ряду питань. Першим питанням порядку денного був звіт міського голови Анатолія Юрченка про роботу виконавчого комітету Ямпільської міської ради за 2019 рік, який доповнювався  слайдами з документально підтвердженими цифрами та фото.

Фото без опису

Під час звіту міський голова робив акценти на основних напрямках та результативності  діяльності міської ради протягом звітного року. До відома присутніх депутатів, громадськості, представників ЗМІ було представлено звітну інформацію щодо: внутрішньої роботи ради; наповнення та виконання міського бюджету; виконання робіт з поліпшення об’єктів житлово-комунального господарства; інвестиційної діяльності; питань вуличного освітлення, стану та ремонту міських доріг; водопостачання; освіти, культури; соціального забезпечення, земельних питань; роботи з благоустрою міста та охорони довкілля; співпраці з громадськими організаціями; питання діяльності центру надання адміністративних послуг тощо.

 На закінчення міський голова звернувся до присутніх і подякував всім депутатам міської ради, членам виконавчого комітету, не байдужим громадянам за підтримку та розуміння болючих проблем міста і готовність постійно їх вирішувати та зазначив, що ще багато викликів та проблем, які потрібно вирішувати, але  впевнений, що спільно та поступово, крок за кроком ми їх подолаємо.

Сесією розглянуто та затверджено Програму регулювання чисельності безпритульних тварин у місті Ямполі на 2020 – 2024 роки,  затверджено виконання бюджету міської ради за 2019 рік , внесено зміни до бюджету міської ради: надходження та використання коштів по спеціальному фонду.

            Розглядалися звернення організацій та мешканців міста з різних питань, в тому числі щодо продовження договорів оренди приміщень установ, надання допомоги громадянам міста на лікування та ряд земельних питань, прийнято відповідні рішення.

До присутніх звернулась депутат Калетнік Наталія Анатоліївна із пропозицією прийняти участь у екологічному флешмобі «1 міліон дерев за 24 години». Головна мета акції - відновлення екосистеми країни і світу в цілому, а також розвиток екологічної свідомості людей. Було вирішено підтримати пропозицію і долучитись до акції. Містяни посадять дерева, залишилось лише  визначитись із місцем посадки дерев.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь