A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відбувся третій Вокальний міжнародний фестиваль-конкурс «Маленькі зірки»

Дата: 17.10.2019 15:48
Кількість переглядів: 715

12 жовтня Ямпільський будинок дитячої та юнацької творчості приймав талановитих дітей. Традиційно у нашому місті відбувся уже третій Вокальний міжнародний фестиваль-конкурс «Small Stars», проведений за підтримки Ямпільської міської ради.

Фото без опису

Оцінювали виконавську майстерність конкурсантів найкращі діячі культури та мистецтв України та Молдови: Наталія Регеша – заслужений діяч мистецтв України, доцент кафедри музичного мистецтва Київського національного університету культури і мистецтв; Алла Ляховецька-Гуцул – викладач музичного ліцею ім. С. Рахманінова (м. Кишинеу), лауреат республіканських, всеукраїнських та міжнародних конкурсів, член правління слов’янської правозахисної організації «ВЕЧЕ» республіки Молдова; Тетяна Магнушевська – викладач-методист Гніванської дитячої музичної школи, директор обласного дитячого конкурсу «Осіння мелодія».

Під час відкриття фестивалю до вітального слова було запрошено міського голову Анатолія Юрченка, який учасникам конкурсу побажав гарно виступити, членам журі – гарно оцінити, а всім присутнім у залі – отримати масу задоволення від перегляду конкурсних номерів.

Далі розпочалося справжнє співоче свято, до уваги журі та глядачів були представлені різножанрові пісні у виконанні талановитих дітей, які прибули не лише із сусідніх областей, а й з республіки Молдова.

Гостем фестивалю був сольний виконавець Станіслав Стариш – родом із Ямпільщини, зараз є студентом Київського національного університету культури і мистецтв.  

Конкурс «Small Stars» хоч і молодий, проте з кожним роком набирає все більш професійного рівня, значно підвищився рівень виконавської майстерності конкурсантів, що поставило перед членами журі непросте завдання – визначити переможців у різних номінаціях. Але все ж таки це було зроблено – було оголошено результати, відповідно до яких учасників нагородили дипломами, кубками та заохочувальними подарунками. Володарем Гран-прі став учасник фестивалю Артем Полунін із м. Гнівань.

Також грамотами було відзначено і керівників конкурсантів. Членам журі вручили подяки від дирекції БДЮТ.

Після церемонії нагородження цікавим сюрпризом від Ямпільської міської ради стала екскурсійна поїздка учасників конкурсу до історичної Буші, де вони побачили багато цікавого та отримали масу позитивних емоцій та вражень. Транспорт для поїздки дітей було надано за сприяння відділу освіти Ямпільської РДА.

Міська рада щиро вітає всіх, хто долучився до організації та проведення такого гарного фестивалю-конкурсу, забезпечив чудову атмосферу та надав можливість творчим дітям виступити на сцені, показати свій талант та позмагатися за головну нагороду.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь