ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відбулися громадські слухання

Дата: 20.09.2019 11:39
Кількість переглядів: 569

19 вересня 2019 року у приміщенні Ямпільського БДЮТ відбулися громадські слухання з метою вивчення громадської думки щодо ініціювання добровільного об’єднання Ямпільської міської територіальної громади з усіма територіальними громадами Ямпільського району в одну ОТГ з адміністративним центром в місті Ямполі.

Фото без опису

Висвітлення питання розпочав міський голова Анатолій Юрченко. Для небайдужих громадян, що зібралися у залі, він змістовно дав обґрунтування щодо намірів міської ради з приводу об’єднання громад та запросив присутніх до обговорення цього питання. Проте ямпільчани не були щедрими на висловлювання власних думок та пропозицій, було почуто позицію лише декількох учасників слухань, однак, розуміючи невідворотність процесу об’єднання, більшість присутніх у залі своїм голосуванням підтримали перспективу міської ради щодо ініціювання добровільного об’єднання на засіданні чергової сесії.

Крім цього, громадянами піднімалося питання щодо перевезення ямпільчан експериментальними приміськими маршрутними рейсами сполученням Русава-Ямпіль-Біла та Пороги-Ямпіль-Гальжбіївка, адже, як повідомлялося раніше перевізником, з 1 жовтня поточного року ці маршрути можуть припинити своє функціонування у зв’язку із відсутністю їх достатнього фінансування. Міський голова надав чіткі роз’яснення щодо ситуації, яка склалася, та зауважив, що фінансова підтримка зазначених рейсів входить до повноважень Ямпільської райдержадміністрації та районної ради відповідно до розробленої районної програми, проте, на даний час виконувати своє ж рішення районні владні інстанції не бажають. Також Анатолій Юрченко акцентував на тому, що дане питання залишається на контролі міської ради, і будуть розглядатися варіанти щодо забезпечення перевезення міського населення. Міська рада не залишається осторонь цієї проблеми і діятиме виключно в інтересах своїх громадян.

ПРОТОКОЛ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ від 19.09.2019р. 16-00

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь