A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Шановні вчителі фізкультури, спортсмени, ветерани та просто любителі спорту!

Дата: 13.09.2019 09:41
Кількість переглядів: 569

Традиційно у другу суботу вересня, у День фізичної культури і спорту України, Ямпільська міська рада щиро вітає людей, які займаються спортивною діяльністю професійно чи просто для задоволення, чия праця покликана загартовувати населення й привчати його до здорового способу життя, висловлюємо особливу вдячність і найщиріші побажання всім фізкультурникам і спортсменам – учителям, тренерам-викладачам дитячо-юнацької спортивної  школи, спортивних клубів, президентам спортивних федерацій, командам майстрів, меценатам і ветеранам. Тим, хто примножує своїми досягненнями, натхненною працею і вносить вагомий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного руху нашого міста та держави.

Міська рада ніколи не залишається осторонь фізкультури та спорту, НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ всіляко підтримує їх розвиток з метою забезпечення умов для ямпільчан, які професійно чи любительськи займаються спортом та є прихильниками здорового способу життя. Приміром, лише цього року з бюджету міста було виділено кошти на співфінансування реконструкції спортивного майданчика зі штучним покриттям, що на стадіоні «Колос», придбано та встановлено тенісні столи, нові баскетбольні щити. Надається фінансова підтримка дитячим спортивним клубам для екіпірування спортсменів та їх поїздки на змагання.

У цей святковий день щиро бажаємо всім міцного здоров’я, великої вдачі, наполегливості, наснаги та перемог в усіх справах! Нехай бажання займатися фізкультурою та спортом у вас ніколи не згасає, а комфортні умови та можливості для цього ми завжди будемо створювати.

 

З повагою, міський голова  Анатолій Юрченко


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь