A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відбулась 33 сесія 7 скликання Ямпільської міської ради

Дата: 24.06.2019 17:11
Кількість переглядів: 510

21 червня відбулася чергова 33 сесія Ямпільської міської ради. Першими для обговорення та голосування було винесено питання щодо внесення змін до рішення сесії Ямпільської міської ради №711 від 21.06.2018 року «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2019 рік» та питання про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2020 рік. Також були прийняті рішення про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік на території Ямпільської міської ради та про встановлення ставок місцевих податків та зборів на 2020 рік.

У зв’язку з реорганізацією дочірнього підприємства «Ямпільводоканал» КП «Вінницяоблводоканал» було прийнято рішення щодо створення комунального підприємства «Ямпільводоканал», затвердження його Статуту та укладення контракту з начальником Кіловатою Оленою Вікторівною, яка розповіла про поточні потреби, проблеми підприємства, його нинішній стан, перспективи на майбутнє.

Також було розглянуто Програму реконструкції та капітального ремонту тротуарів міста Ямполя на 2019-2023 роки, яка була прийнята з метою підвищення рівня благоустрою міста; створення безпечних і комфортних умов для всіх категорій учасників дорожнього руху в пішохідній зоні вулиць міста; забезпечення технічного стану та підвищення експлуатаційних показників тротуарів.

Депутати підтримали рішення про створення аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації. Під час засідання сесії було затверджено Положення про діяльність даної комісії та її склад.

Також було розглянуто питання надання матеріальної допомоги на лікування громадянам міста згідно поданих ними заяв, ряд земельних питань та інше.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь