A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відповідаємо на звернення громадян!

Дата: 24.06.2019 14:27
Кількість переглядів: 677

Беручи до уваги неодноразові коментарі ямпільчан на сторінці Ямпільської міської ради у мережі «Фейсбук» щодо стану доріг у місті та здійснення на них ремонтних робіт, надаємо наступні роз’яснення щодо цього питання. Через м. Ямпіль проходять дві дороги державного значення: Т02-40 Немирів-Ямпіль-переправа та Т02-02 Могилів-Подільський-Ямпіль-Бершадь-Умань по вулицях Свободи, Замостянській, Автотранспортній, Савіна, Наддністрянській, Дністрянській, Молодіжній. Ці дороги перебувають в управлінні Служби автомобільних доріг. На території міста підрядною організацією, яка безпосередньо займається утриманням доріг та здійснює ремонтні роботи зазначеного дорожнього покриття, є філія «Томашпільський райавтодор» (керівник Чорний Василь Петрович, тел. (04348)-2-79-43). Кошти на здійснення відповідних ремонтних робіт виділяються із державного бюджету.

Фото без опису

Враховуючи жахливий стан відрізків дорожнього покриття на дорогах державного значення в межах міста, Ямпільська міська рада неодноразово зверталася до Служби автомобільних доріг у Вінницькій області з приводу необхідності проведення капітального ремонту цих доріг, депутатами міської ради навіть ініціювалось питання щодо надання співфінансування на проведення зазначених робіт та облаштування тротуарних доріжок вздовж відремонтованої дороги. Але, на превеликий жаль, на сьогодні ці звернення позитивно не вирішені. Крім того, до Служби автомобільних доріг періодично направляються листи щодо необхідності виконання робіт з поновлення дорожньої розмітки, очистки країв доріг і ливневої каналізації від грунту, косіння бур’янів та прибирання узбіч доріг від сміття по вищезазначених вулицях.

Ямпільська міська рада і надалі продовжує працювати у цьому напрямі з метою остаточного вирішення проблемних питань, пов’язаних зі станом доріг державного значення в межах міста Ямполя.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь