A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

До уваги виборців!

Дата: 12.06.2019 15:45
Кількість переглядів: 477

Шановні ямпільчани! У зв’язку з призначенням позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року нагадуємо вам про здійснення  уточнення персональних даних виборців для перевірки себе та своїх рідних у загальнодержавному реєстрі виборців. Для цього вам потрібно звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Ямпільської райдержадміністрації, який знаходиться на 4 поверсі адмінбудівлі РДА за адресою: м. Ямпіль, вул. Свободи, 132, тел. (04336) 2-25-02.  

 

Крім того, кожен виборець може особисто перевірити інформацію про своє включення (невключення) до Державного реєстру виборців, звернувшись до програмного ресурсу "Особистий кабінет виборця" на офіційному веб-сайті https://www.drv.gov.ua 

За даними цього ж офіційного веб-сайту, якщо у зв’язку з навчанням, роботою, виїздом за кордон чи іншими подіями виборець не має можливості проголосувати на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року за зареєстрованим місцем проживання, він може тимчасово (на період їх проведення) змінити місце голосування.

Заява про тимчасову зміну місця голосування виборця приймається органом ведення Реєстру: за вказаним у заяві місцем перебування виборця в день виборів чи місцезнаходженням виборчої дільниці, дільниці для голосування, яку він просить визначити місцем його голосування; або за виборчою адресою заявника, не пізніше ніж за п’ять днів до дня голосування на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року, тобто до 15 липня 2019 року включно.

У разі, якщо виборцю змінено виборчу дільницю для голосування поза межами одномандатного виборчого округу, до якого він відноситься за своєю виборчою адресою, такому виборцю видається виборчий бюлетень для голосування лише у загальнодержавному виборчому окрузі.

Доводимо до відома, що 29 травня 2019 року Центральною виборчою комісією прийнято постанову № 910, якою внесено зміни до постанови ЦВК від 13 вересня 2012 року № 893 "Про забезпечення тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни його виборчої адреси". Відтепер вимогу стосовно додавання до заяви про тимчасову зміну місця голосування документів (копії документів), які підтверджують необхідність такої зміни, скасовано.

З детальнішою інформацією ви можете ознайомитися на офіційному веб-сайті «Державний реєстр виборців», який доступний за посиланням: https://www.drv.gov.ua


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь