ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Мобільна точка доступу до системи безоплатної правової допомоги в дії

Дата: 17.04.2019 15:37
Кількість переглядів: 633

17 квітня у приміщенні Центру надання адміністративних послуг Ямпільської міської ради (начальник Іван Рябокінь) працювала мобільна точка доступу до системи безоплатної правової допомоги.

Фото без опису

ЇЇ діяльність забезпечили Пітік Артур Валерійович – головний спеціаліст відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області та Костаревич Андрій Валентинович - завідувач реєстраційного відділу Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ямпільської міської ради - державний реєстратор речових прав на нерухоме майно. В процесі роботи фахівці надавали інформацію щодо: правового механізму оренди земельної ділянки; роботи обласного оперативного штабу із забезпечення прав і свобод власників земель або збіжжя; порядку розгляду скарг у сфері державної реєстрації нерухомості та бізнесу; повноважень Комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації нерухомості та бізнесу; інформування населення щодо переваг в отриманні електронних послуг онлайн; інформування населення, підприємств, установ, організацій стосовно превентивних заходів майна та корпоративних прав.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь