A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відбулась 31 сесія 7 скликання Ямпільської міської ради

Дата: 20.03.2019 15:15
Кількість переглядів: 572

 

19 березня відбулася чергова 31 сесія Ямпільської міської ради, на якій було розглянуто та прийнято рішення по питаннях згідно порядку денного. Одним з перших розглядалися питання про внесення змін до бюджету міської ради, що дасть можливість ефективного використання коштів бюджету міста.

Враховуючи зміни в законодавстві у сфері освіти, було затверджено Порядок призначення на посаду керівника закладу освіти комунальної власності територіальної громади м. Ямполя, засновником якого є міська рада, в якому передбачено призначення керівника відповідного закладу освіти на посаду рішенням сесії Ямпільської міської ради за результатами конкурсного відбору, що проводитиметься відповідно до даного Порядку, шляхом укладення контракту.

Наступним до розгляду було озвучено питання про прийняття повноважень засновника дочірнього підприємства «Ямпільводоканал» комунального підприємства «Вінницяоблводоканал». А також про реорганізацію ДП «Ямпільводоканал» КП «Вінницяоблводоканал» у зв’язку з передачею цілісного майнового комплексу даного підприємства із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області до комунальної власності територіальної громади міста Ямполя.

Також було розглянуто ряд земельних питань, зокрема щодо надання в оренду ПАТ «Вінницяобленерго» земельних ділянок по м. Ямполю, на яких розташовані трансформаторні підстанції та виробничі будівлі СО «Ямпільські ЕМ» у розмірі 10% від нормативно-грошової оцінки землі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь