A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Сльози радості на футбольному полі

Дата: 16.04.2019 13:59
Кількість переглядів: 443

Неймовірна радість юних футболістів, величезна гордість за них у тренерів та батьків. Саме такий вир позитивних емоцій, дитячі усмішки та пречудовий настрій був забезпечений завдяки тріумфальній перемозі вихованців Ямпільської дитячо-юнацької спортивної школи із ФК «Тірас».

Фото без опису

Вчора, 15 квітня, у м. Вінниці відбулась фінальна частина чемпіонату Вінницької області з футболу серед юнаків 2006-2007 р.н, які змагалися за кубок «Шкіряний м’яч». У фінальному протистоянні зустрілися 2 групи команд юних футболістів. До першої входили команди із Ямполя, Калинівки, Бершаді, Іллінців, до другої – із Вінниці, Шаргорода, Тульчина та Хмільника.

Ямпільчани впевнено, крок за кроком, боролися за перемогу в обласному чемпіонаті, обігравши юнаків із Калинівки (6:0), Бершаді (6:1), Іллінців (5:0). У фіналі, на завершальному етапі змагань, зустрілися з вінницькими футболістами із команди «ДЮСШ Блохіна-Бєланова» та з результатом 4:2 здобули таку довгоочікувану перемогу, яка дає їм право на подальшу участь у зональних Всеукраїнських змаганнях на приз Клубу «Шкіряний м’яч». Тренерами ФК «Тірас» є Геннадій Гречковський (директор ДЮСШ) та Олександр Мунтян. Основу ямпільської команди складають учні ОНЗ "НВК: закладу загальної середньої освіти І ступеня-гімназії (директор Тетяна Труба), у якій вчителем фізкультури та спортивним наставником юнаків є Юрій Пантелейчук.

Нагороджували переможців та призерів кубками, медалями та грамотами заступник Вінницької обласної федерації футболу Михайло Прозоровський та представники федерації Віктор Коваленко та Олександр Сидорук.

Приємно відзначити, що ямпільчанин Владислав Римарчук здобув перемогу в особистому заліку у категорії «Удар на дальність». Кращим гравцем турніру визнано юного футболіста Олександра Ломагу, а кращим гравцем ФК «Тірас» став Максим Гладкий.

Щиро вітаємо юнаків ФК «Тірас», їхніх батьків, тренерів, спортивних та життєвих наставників з такою блискучою перемогою. Це – результат систематичних тренувань, футбольного азарту, спортивної майстерності та витривалості, сили волі, міцності духу, підтримки близького оточення та сильного прагнення перемагати. Бажаємо вам величезних успіхів на Всеукраїнських змаганнях на приз Клубу «Шкіряний м’яч». Молодці! Так тримати!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь