A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

У Ямполі проведено міжрайонний турнір з волейболу серед дівчат

Дата: 15.04.2019 12:32
Кількість переглядів: 555

13 квітня у спортивній залі Ямпільської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся міжрайонний турнір з волейболу серед дівчат пам’яті тренера-викладача ДЮСШ Василенка Олексія Васильовича. 

Фото без опису

Змагання проходили за підтримки сім’ї Василенка О.В., відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Ямпільської РДА, Ямпільської міської ради, підприємця Геннадія Вацака.

Позмагатися у спортивній майстерності до Ямполя завітали дівчата-волейболістки зі своїми тренерами із чотирьох районних центрів області: Крижополя, Могилева-Подільського, Чернівців та Шаргорода. Ямпільчани були представлені двома командами.

За підсумковими результатами турніру перемогу здобула волейбольна збірна із Крижополя, друге та третє місця вибороли дівчата із Ямпільської ДЮСШ, а юні спортсменки із Могилева-Подільського, Чернівців та Шаргорода зайняли четверте, п’яте та шосте місця відповідно.

По завершенню турніру відбулась урочиста церемонія нагородження, яку проводили директор Ямпільської ДЮСШ Геннадій Гречковський, міський голова Анатолій Юрченко, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Олеся Віт. На заході також була присутня вдова тренера-викладача Олексія Василенка, пам’яті якого проводився турнір, Василенко Емма Федорівна. Учасників змагань особливо порадувало те, що, окрім спортивних нагород, всі вони отримали солодкі подарунки від підприємця Геннадія Вацака, а також безліч позитивних емоцій від проведеного ігрового дня.

Дякуємо юним волейболісткам та їхнім тренерам за те, що долучаються до проведення ігрових турнірів на міжрайонному рівні, адже це – і обмін досвідом, і здобуття нових спортивних навичок, і, головне, - заряд бадьорості та хорошого настрою. Подальших успіхів вам на волейбольній ниві та нових спортивних досягнень!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь