A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Чисте та охайне місто – справа всіх і кожного

Дата: 13.03.2019 10:03
Кількість переглядів: 750

Фото без опису

З початком весни у нашому місті серед ямпільчан закипіла робота з прибирання та зачищання територій біля своїх помешкань, адже кожен господар хоче зробити своє подвір’я чистим та охайним. І це надзвичайно похвально. Чистота всього міста – справа кожного з нас. Але дуже прикро бачити таку картину, коли мішки та пакети зі сміттям, бур’яни, гілля від розчищених дерев деякі недобросовісні громадяни виносять за паркан власного подвір’я і просто залишають на тротуарах, обабіч проїжджої частини вулиці з надією на те, що хтось має те прибрати. Більшість з них дотримується думки – головне, що біля хати чисто, а за межами паркану, то вже не їхня справа. А чия ж тоді?

Дуже неприємно спостерігати за тим, як біля міських урн лежать розкидані відходи продуктів харчування. Деякі недобросовісні ямпільчани, економлячи на сплаті за вивезення сміття, систематично викидають цілі пакети з харчовими відходами прямісінько в урни, вміст яких згодом розтягують безпритульні собаки та коти. Пам’ятаймо про те, що завжди потрібно з повагою ставитися до оточуючих, які проходять повз такі місця і мимоволі споглядають за таким неприємно вражаючим «пейзажем».

Вкотре нагадуємо, щоб уникнути проблем з утилізацією побутових відходів, укладайте договори на вивезення сміття з КП «Ямпіль-комунгосп» (телефон: 2-16-29), сплачуйте ті невеликі кошти, завдяки яким сміттєвози матимуть змогу частіше забирати та вивозити тверді побутові відходи.

Повідомляємо, що в місті працює комісія з виявлення недобросовісних порушників благоустрою території міста Ямполя, з якими проводяться роз’яснювальні бесіди щодо недопущення випадків викидання побутового сміття в місцях загального користування. У разі злісного невиконання рекомендацій комісії на порушників будуть складені протоколи та буде притягнуто їх до адміністративної відповідальності.

Пам’ятайте, Ямпіль -  наш спільний дім, і від кожного з нас залежить, яким він буде зараз і яким ми його залишимо для прийдешніх поколінь.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь