A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

205-ій річниці з дня Народження Тараса Шевченка присвячено

Дата: 04.03.2019 16:55
Кількість переглядів: 655

04 березня у малій залі районного будинку культури відбувся творчий захід під назвою «Жіночий образ в творчості Т.Г.Шевченка», організований працівниками КУ «Ямпільський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян»

Фото без опису

Розпочала захід, присвячений 205-ій річниці з дня народження великого Кобзаря, Тетяна Власик, яка довела до відома присутніх що до їхньої уваги буде представлено так званий творчий звіт студентів музичного-літературного факультету Університету третього віку, який активно діє при Терцентрі. 

Про тонкощі творчості Тараса Шевченка дуже цікаво та захопливо розповіла глядачам заслужена вчителька України, поетеса, педагог з 55-річним стажем, людина, яка все своє трудове життя присвятила роботі на освітянській ниві, Едуарда Хворостовська, яка в рамках екскурсій разом зі своїми учнями відвідала всі визначні місця, пов’язані з особою генія українського народу.

А далі поринути у творчість Тараса Шевченка, а особливо в образ жінки, матері, сестри, коханої, допомогли присутнім дійові особи, які зі сцени не лише декламували творчі рядки Кобзаря, а й демонстрували театральні постановки із уривків поем, переспівували його вірші. До дійства були залучені і діти, і дорослі.

Виставку творчості Тараса Григоровича Шевченка під назвою «Палахкотить, як свічка, праведна душа Кобзаря» представили працівники районної бібліотеки для дорослих.

До слова було запрошено міського голову Анатолія Юрченка, який подякував організаторам чудового заходу та радо повідомив про те, що вже незабаром з ініціативи педагогічного та батьківського колективу та за підтримки народного депутата України Юрія Македона та депутатів міської ради біля загальноосвітньої школи №1 м. Ямполя буде реконструйована площа та встановлено пам’ятник молодому Тарасу Шевченку, який нагадуватиме і учнівській молоді, і всім ямпільчанам про те, що ми – українці, і маємо знати свою історію та культуру, а також щиро любити Україну.

Підсумки творчого заходу підвела керівник Терцентру Оксана Кузьма, яка подякувала всім за те, що знайшли час і долучилися до такого пізнавального та змістовного дозвілля, почерпнули для себе багато цікавої інформації, та привітала жінок, присутніх у залі, з прийдешнім святом 8 Березня. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь