A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відбулась 32 сесія 7 скликання Ямпільської міської ради

Дата: 17.05.2019 10:04
Кількість переглядів: 486

15 травня відбулася чергова 32 сесія Ямпільської міської ради.Першим для обговорення було винесено питання розгляду клопотання робочої групи підприємців м. Ямполя щодо внесення змін до рішення сесії Ямпільської міської ради №711 від 21.06.2018 року «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2019 рік» та до проекту рішення міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2020 рік», а саме зменшення відсоткового розміру ставки податку.

Фото без опису

На сесії також були присутні підприємці міста, які мали можливість висловити власну думку з цього приводу. В процесі активного обговорення дійшли згоди підтримати клопотання підприємців, а саме: детально розглянути та вивчити питання визначення оптимального розміру коефіцієнта податку на засіданнях постійних комісій міської ради, проконсультуватися із компетентними органами у цій сфері. Результатом проведеної роботи стане прийняття рішення на засіданні чергової сесії в місячний термін після оприлюднення відповідних змін.

Ще одним з ключових рішень, яке було підтримане депутатами, стало питання щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад, згідно якого міська рада надає згоду на добровільне об’єднання суміжних територіальних громад Порогівської, Русавської, Гальжбіївської сільських рад в Ямпільську об’єднану територіальну громаду в межах Ямпільського району з центром у м. Ямпіль в межах затвердженого перспективного плану.

Також було прийнято рішення про внесення змін до Програми «Молодь Ямполя» у частині виділення коштів на здійснення співфінансування дитячої громадської організації Футбольний клуб «Тірас», яка стала одним з переможців  грантового  проекту «11х11 чемпіонів. Футбол заради розвитку молоді та регіонів». Даний проект впроваджується за фінансової підтримки уряду Німеччини.  І, завдяки спільним зусиллям, уже зовсім скоро буде здійснено реконструкцію футбольного майданчика зі штучним покриттям на міському стадіоні «Колос», що дасть можливість дітям займатися ігровими видами спорту в комфортних умовах.

Прийнято рішення про завершення приватизації приміщення дошкільного навчального закладу №5, що знаходиться по вул. Замостянській, 45.

Також було розглянуто питання надання матеріальної допомоги на лікування громадянам міста згідно поданих ними заяв, та ряд земельних питань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь